La nostra millor faceta: LaPepa ProAnimal


La nostra millor faceta: LaPepa ProAnimal

Hmmm… Ous!

Si encara no coneixes el nostre menú, aquesta és una excusa perfecta per fer-li una ullada. Saps que en LaPepa tenim ous de corral que venen de gallines que s’han criat a l’aire lliure? Actualment hi ha una gran cria intensiva d’animals que es troben en condicions mediocres, i aquestes criatures són explotades fins que ja no serveixen més. A més, les confinen en llocs molt petits i humits en els que no es poden moure ni córrer, i sovint desenvolupen problemes d’óssos i… salmonella. A LaPepa diem NO! No volem fer mal als animals, i per això ens comprometem a portar-te a taula un menú amb ous de corral que han posat unes gallines que viuen felices a l’aire lliure. Apostem tots pel menjar ecològic!

Llibertat

Saps què és la cria a l’aire lliure? Nosaltres t’ho expliquem: és un mètode de producció en què les gallines tenen accés a l’exterior (praderes, camps…) i hi poden tener una alimentació natural. Com que la seva alimentació està basada en semilles, cucs i plantes verdes principalment, els ous de corral són nutricionalment més alts i tenen un sabor únic que podràs disfrutar a molt pocs metres de casa teva, en LaPepa.

Vitamina D i els seus beneficis

Sabies que els ous de corral tenen fins a 6 vegades més Vitamina D que un ou de fàbrica? La Vitamina D és essencial per al desenvolupament i funcionament del cervell, ens ajuda a tenir una pell més suau i jove i fa que el nostre sistema inmunitari sigui infranquejable. Però no només això: també tenen un 33% menys de colesterol que un ou tradicional. Sona bé, oi? Segur que no et falten motius per venir! Així que deixa en les nostres mans que et deleitem amb un sabrós plat a base d’ous de corral i deixa que el teu cos absorbi tots els beneficis que aporten aquests ous. Deixa’t sorprendre per sabors únics mentres que nosaltres t’atenem amb el millor tracte, tanque els ulls i deixa que la teva boca s’ompli d’una explosió de sabor inigualable en LaPepa Restaurant Hospitalet.

 

This post is also available in: Spanish