LES DUES CARES DE PEPA RESTAURANT


LES DUES CARES DE PEPA RESTAURANT

Aquesta setmana ens toca parlar de … Què fer a la La Pepa Restaurant després d’un sopar! Volem que tots els nostres clients tinguin totes aquelles coses necessàries perquè es quedin amb nosaltres en celebracions, sopars i festes especials. Per això, La Pepa obre nous horitzons i ofereix a tots hostes i convidats els millors serveis mai vistos.

Dos ambients per als nostres comensals

Tenim un primer ambient enfocat 100% les persones que són de paladars refinats. De l’hort a la terra i del mar a la muntanya, el nostre restaurant ofereix delicioses i saboroses receptes de la nostra dieta mediterrània. Oferim una experiència íntima i relaxada mitjançant una gastronomia original i minimalista, sempre conservant, per això, l’essència i frescor de tots els productes. T’apuntes a sopar amb nosaltres?

Però ..no obstant això, el nostre ambient protagonista d’avui és la nostra segona cara del restaurant. La Pepa Restaurant pensa en tot … i és per això .. que no cal que vagis a un altre lloc quan vinguis a sopar. Et presentem … La nostra zona de copes i música!

Podràs prendre una, dues, tres … copes! … Les que vulguis! Tenim servei de cocteleria variada i molt bona música. A més, complaem tot tipus de peticions musicals. Necessites alguna cosa més? Només us podem ratificar que … Gaudireu d’un ambient càlid i molt acollidor !. Baixem els llums i cambiem l’atmosfera del restaurant.

Els nostres dos ambients són la barreja perfecta per gaudir amb familiars, parella o amics un cap de setmana. Què us sembla? Si voleu gaudir d’una brillant vetllada, La Pepa Restaurant té el pack complet.

Desitgem que et quedis amb nosaltres en tot moment! Per això, sempre sempre i sempre pensem en tots vosaltres, els nostres clients!

This post is also available in: Spanish