El teu súper aniversari amb LaPepa


El teu súper aniversari amb LaPepa

T’imagines l’escena?

– Shhh, Silenci, que ja ve!

– Una, dues, tres … SORPRESA!

No hi ha festa més especial que aquella que no t’esperes, oi? A LaPepa volem aportar el nostre granet de sorra i farem que sigui perfecta.

Festa sorpresa

Estàs pensant a donar-li una festa sorpresa a algú especial?

A LaPepa t’ho posem fàcil! A LaPepa farem que sigui un dia súper especial i que el faci anys  s’ho passi d’allò més bé i sigui l’ànima de la festa.

Quan vam celebrar alguna cosa, en el nostre país ho solem celebrar amb magnificència amb menjar. A LaPepa ens encarregarem de tot: del banquet, el pastís de la festa … Crearem platerets especialment per a vosaltres amb els millors productes del mercat: tot fresc i de primera qualitat, perquè sentiu una explosió de sabors i us deixeu portar pel moment.

Podràs reservar el nostre local en exclusiva (sempre que sigueu més de 70 persones i compliu alguns requisits) per fer la teva esdeveniment i decorar-lo com més t’agradi, i et donarem idees perquè la teva festa sigui tot un èxit. Què tal una festa temàtica? Podria ser Hippie, eivissenca, anys 60 … Deixa volar la teva imaginació! A LaPepa t’informarem de tot el que podrem posar a la teva disposició.

A més, si el que busques és fer espectacle, posarem al teu abast un cocteler en directe! Podreu gaudir d’una gran festa amb el millors combinats fets al moment i amb art, perquè a més de veure i aprendre com es fan, els pugueu provar in situ. I si encara volguessis més … Us deixarem totes les copes a 5 €! Perquè a LaPepa volem que facis la teva festa sorpresa sense fer-te un forat a la butxaca.

Dolços moments … I dóna-li al Play!

A més, a LaPepa endolcirem encara més la teva festa amb el nostre projector carregat de les imatges i vídeos que vulguis. Perquè ja se sap que, què millor festa recordar moments divertits de quan éreu petits? Riure una mica en família mentre l’amfitrió es posa vermell amb alguna fotografia comprometedora als 6 anys … No té preu! I si el que us agrada és ballar i cantar fins que el cos aguanti, us portarem la millor sessió de discoteca per a festes, perquè pugueu moure l’esquelet fins que no pugueu més.

Sens dubte, serà una festa sorpresa que no oblidarà. Deixa de imaginar l’escena i feu que es faci realitat. Idea teu esdeveniment i nosaltres ho farem a la teva mida i t’orientarem en tot el procés. Ens adaptarem a tu ia les teves necessitats i posarem la màgia de LaPepa perquè sigui una cosa totalment inoblidable.

Per molts anys i feliç aniversari et desitja LaPepa …!

This post is also available in: Spanish